top of page
Abdullah Karaca, de oprichter van Karaca Film staat voor de camera voor een portret foto

Over ons

"Leer Abdullah Karaca kennen, oprichter van Karaca Film. Van een boekhoudkundige start naar een leven vol kunst. Abdullah's chaotische manier van denken zorgt voor eindeloze inspiratie. Buiten de filmstudio geniet hij intens van het leven, altijd op zoek naar avontuur en lekker eten."

  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

"Maak kennis met de kracht achter Karaca Film, Abdullah Karaca. Van jongs af aan was Abdullah al bezig met het creëren van kunst in allerlei vormen - of het nu ging om het componeren van muziek, het neerzetten van meesterwerken op papier of het perfectioneren van visuele meesterwerken in de montagekamer.

 

Hoewel hij aanvankelijk de wegen van de accountancy bewandelde, kijkt Abdullah nu met een glimlach terug en vraagt hij zich af of een creatieve opleiding misschien een 'veiligere' keuze zou zijn geweest. Maar laten we eerlijk zijn, wie houdt er van veilig als je dromen wilt najagen?

 

Op sociaal vlak staat Abdullah bekend om zijn soms chaotische verschijning - een extreem beelddenker die vaak op meerdere golflengtes tegelijk lijkt te opereren. Maar hier in de wereld van creatieve expressie, beschouwt hij deze eigenschap als een troef, een bron van inspiratie.

 

Buiten de filmstudio houdt Abdullah van een flinke dosis adrenaline en het lekkers dat het leven te bieden heeft. Of het nu gaat om een sprintje trekken tijdens zijn vrije tijd of genieten van gastronomische hoogstandjes, hij omarmt het leven met passie en vastberadenheid."

bottom of page